Een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Onze chef-kok Nicolō Rossi stelt elk seizoen zorgvuldig een nieuw menu voor u samen. Bekijk hier wat u deze winter bij Restaurant Incanto kunt verwachten.

Antipasti

Zuppa del giorno
Soep van de dag
€ 12,-
Cannolo di provola affumicata con pesto e pomodori
Krokante cannolo met gerookte provola kaas, pesto en tomaat
€ 14,-
Crepes si zucca e Taleggio
Crepes met pompoen en Taleggio
€ 17,-
Hamachi su fagioli neri, salicornia e chips di polenta
Hamachi met zwarte bonen, zeekraal en polenta chips
€ 19,-
Tartar di vitello, uovo di quaglia e maionese alle acciughe
Kalfstartaar met kwartelei en anjovis mayonaise
€ 18,-
Insalata di gamberi con stracciatella e crescione
Garnalen salade met stracciatella en waterkers
€ 17,-

Primi piatti

Risotto del giorno
Risotto van de dag
€ 20,-
Gnocchi all’astice
Gnocchi met verse kreeft
€ 20,-
Spaghetti cacio e pepe
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
€ 17,-
Fettuccine al ragout di cinghiale
Fettuccine met ragout van wild zwijn
€ 19,-
Agnolotti di agnello su crema di melanzane e miso
Lamsvlees agnolotti met aubergine en miso
€ 18,-
Tortello di pescatrice su salsa di cipolle e marsala
Zeeduivel tortello op saus van Marsala en ui
€ 20,-

 

Secondi piatti

Uovo fritto su crema di romanesco, finferli, tartufo e caprino
Gefrituurd ei met romanesco, finferli, truffle en geitenkaas
€ 24,-
Sella di cervo su crema di castagne e ribes
Reerug met kastanje en rode bes
€ 34,-
Filetto Rossini
Filetto Rossini, runder tournedos met truffel en foie gras
€ 31,-
Pancetta di maialino da latte con polenta bianca e verza
Buikspek van speenvarken met witte polenta en kool
€ 27,-
Guancia di vitello al pepe verse, patata dolce e radice di prezzemolo
Kalfswang met groene paprika, zoete aardappel en peterseliewortel
€ 29,-
Pesce del giorno
Vis van de dag
Dagprijs

 

Dolci

Tartelletta di mele con zabbaione e gelato mascarpone zafferano
Rood fruit taartje met Amaretto ijs
€ 12,-
Tortino al cioccolato con gelato caramello salato
Warme chocoladetaart met zout caramel ijs
€ 12,-
Sfoglia con crema alla gianduia e cocco
Millefeuille met gianduia en kokos
€ 13,-
Mousse al limone e chantilly, pan di spagna agli agrumi
Citroen en chantilly mousse met citrus cake
€ 12,-
Dolce del giorno
Dessert van de dag
€ 12,-
Gelato
Huisgemaakt ijs
€ 12,-
Formaggi
Selectie van Italiaanse kazen
€ 14,-

 

Arrangementen

Lunchmenu €37,-
Menu van de chef €51,-
Wijnarrangement €36,-