Menu

Lunchmenu € 37,00
Menu van de chef € 51,00
Wijnarrangement per glas vanaf € 8,75
zomer 2016
Het menu verandert met de seizoenen

Antipasti

Zuppa del giorno
Soep van de dag
€ 10.00

Mozzarella di bufala con pomodorini confit
Buffel mozzarella met geconfijte kerstomaatjes
€ 14.00

Insalata d’anatra con chutney di carote viole e macadamia
Eendenborstsalade met een chutney van paarse wortel en macadamia noten
€ 16.00

Carpaccio di manzo con tartufo e provolone
Ossehaas carpaccio met truffel en provolone kaas
€ 16.00

Pecorino in tempura su mosto cotto e cipolla rossa
Pecorino kaas in tempura met een reductie van druiven en rode uien
€ 15.00

Capesante con crema di melanzane e cavolfiore viola
St. Jacobsschelpen met een auberginecreme en paarse bloemkool
€ 18.00

 

Primi Piatti

Risotto del giorno
Risotto van de dag
€ 19.00

Gnocchi all’astice
Gnocchi met verse kreeft
€ 20.00

Spaghetti con cacio e pepe
Spaghetti met pecorino kaas en zwarte peper
€ 15.00

Raviolo di orata, salsa di prezzemolo e bottarga
Ravioli gevuld met dorade met een peterseliesaus en bottarga
€ 18.00

Tortello di zucchine scapece su coulis di pomodoro
Tortelloni gevuld courgette, munt met een tomatencoulis
€ 16.00

Maccheroni freschi con seppia in umido alla Veneziana
Huisgemaakte maccheroni met  inktvis op Venetiaanse wijze
€ 17.00

 

Secondi Piatti

Uovo fritto con asparagi verdi, romanesco e tartufo
Gefrituurde ei met groene asperges en truffel
€ 23.00

Faraona ripiena al pistacchio e rosmarino, finferli e porro
Parelhoen gevuld met pistache en rozemarijn met cantharellen en prei
€ 27.00

Filetto Rossini
Filetto Rossini, runder tournedos met truffel en foie gras
€ 31.00

Medaglione di vitello al pepe verde
Kalfsmedallion met een groene peper saus
€ 27.00

Pancetta di maiale laccata alla soia con crema di aglio dolce
Buikspek geglaceerd met soya met een creme van zoete knoflook
€ 25.00

Pesce del giorno
Vis van de dag
dagprijs

 

Dolci

Semifreddo al limone con sorbetto al cetriolo
Citroenparfait met komkommer sorbet
€ 10.00

Tortino al cioccolato con sorbetto di lampone
Warme chocoladetaart met frambozen sorbet
€ 12.00

Torta stratificata all’albicocca e frutta tropicale
Gelaagde cake met perzik en tropische vruchten
€ 11.00

Cannolo siciliano rivisitato con gelato al pistacchio
Onze versie van de Siciliaanse cannolo met pistacheijs
€ 11.00

Dolce del giorno
Dessert van de dag
€ 10.00

Gelato
Huisgemaakt ijs
€ 10.00

Formaggi
Selectie van Italiaanse kazen
€ 13.00

 

Restaurant Incanto

Amstel 2
1017 AA Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 42 33 681
E-mail: info@restaurant-incanto.nl

Openingstijden

Restaurant Incanto is dagelijks geopend van 12:00 tot 23:00.

Het menu verandert met het seizoen.

Reserveren

U kunt reserveren op deze pagina