Een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Onze chef-kok Nicolō Rossi stelt elk seizoen zorgvuldig een nieuw menu voor u samen. Bekijk hier wat u deze winter bij Restaurant Incanto kunt verwachten.

Antipasti

Zuppa del giorno
Soep van de dag
€ 12,-
Cannolo di provola affumicata con pesto e pomodori
Krokante cannolo met gerookte provola kaas, pesto en tomaat
€ 14,-
Insalata fredda di calamari e quinoa su crema di ravanelli
Salade van pijlstaartinktvis met quimoa en een creme van radijs
€ 18,-
Gambero in kataifi su zuppetta di pomodoro e cous cous
Gamba’s in kataifi deeg met cous cous en zuppetta van tomaat
€ 16,-
Tartar di salmone, chutney di bietola e maionese all' avocado
Zalmtartaar met bietenchutney en avocado-mayonaise
€ 17,-
Uovo poche con crema di piselli, tartufo e chips di parmigiano
Gepocheerd ei met doperwtencreme, truffel en parmezaanchips
€ 17,-

Primi piatti

Risotto del giorno
Risotto van de dag
€ 19,-
Gnocchi all’astice
Gnocchi met verse kreeft
€ 20,-
Spaghetti con crema di peperoni, panura e cacio cavallo
Spaghetti met creme van paprika, broodkruim en cacio cavallo
€ 16,-
Pappardelle con ragout di agnello
Pappardelle met een ragout van lam
€ 18,-
Tortello di spigola e porri su crema di fave e bottarga
Tortello gevuld met zeebaars met tuinbonencreme en bottarga
€ 17,-
Maccherone con sugo di frutti di mare e salsa cime di rape
Maccherone met zeevruchten en saus van cime di rape
€ 16,-

 

Secondi piatti

Tortino di pane carasau con zucchine e pecorino al tartufo
Tortino van pane carasau met courgette en pecorino-truffel kaas
€ 24,-
Costoletta di vitello, asparagi verdi e salsa al porto
Kalfskoteletten met groene asperges en portsaus
€ 34,-
Filetto Rossini
Filetto Rossini, runder tournedos met truffel en foie gras
€ 31,-
Petto d'oca con koolrabi, coste e marmellata di ciliege
Ganzeborst met koolrabi, paksoi en kersenmarmelade
€ 26,-
Rolle' di coniglio con funghi portobello e cipolla rossa al balsamico
Rollade van konijn met portobello en rode uien in balsamico
€ 27,-
Pesce del giorno
Vis van de dag
Dagprijs

 

Dolci

Semifreddo di anguria e zenzero
Semifreddo van watermeloen en gember
€ 12,-
Tortino al cioccolato con gelato di pesche
Warme chocoladetaart met frambozenijs
€ 12,-
Mousse di mandorla e albicocca
Mousse van amandelen en abrikozen
€ 12,-
Tronchetto di ricotta e pistacchio
aagjescake van ricotta en pistache
€ 12,-
Dolce del giorno
Dessert van de dag
€ 12,-
Gelato
Huisgemaakt ijs
€ 10,-
Formaggi
Selectie van Italiaanse kazen
€ 13,-

 

Arrangementen

Lunchmenu €37,-
Menu van de chef €51,-
Wijnarrangement €32,-