Laat u betoveren door dit Italiaanse restaurant in hartje Amsterdam

Italië is een fantastisch land met een heerlijke, warme sfeer. Een land vol betovering, Incanto, alsof de cultuur het leven ‘bezingt’. Met dit gevoel zijn wij in het hart van Amsterdam, nog zo’n prachtige plek, een stijlvol Italiaans restaurant begonnen. Wij zijn trots op het land van onze voorvaderen, en delen onze hartstocht graag met u. Kom binnen en proef wat onze rijke cultuur u kan bieden. Elk seizoen opnieuw.
 

De keuken van Nicolō Rossi

Incanto heeft een klassiek Italiaanse keuken. Uw Venetiaanse chef staat bekend om zijn pure, eenvoudige kookkunst met een feilloos gevoel voor nuance in smaak. Il gusto. Die vind je als kok niet zomaar, je moet er rustig en geconcentreerd naar zoeken. Dan worden alledaagse gerechten zoals pasta, brood en ijs, plotseling kleine meesterwerkjes.

En wat is Italiaans tafelen zonder een toost met een zorgvuldig geselecteerde, bijpassende vino? In het Italiaanse Restaurant Incanto, heeft u keuze uit meer dan 150 overheerlijke wijnen. Wij helpen u die keuze op en excellente manier te maken.

Italiaanse seizoenskeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen, en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

Kom met een groep

Bent u met een groep tot 20 personen? Dan bieden we u een gescheiden ruimte met een fantastisch uitzicht over de Amstel. U krijgt van ons een uniek 4-gangenmenu.

Reserveer uw zaal of tafel

Komt u romantisch met zijn tweeën of neemt u uw vrienden en familie mee? Het is verstandig om van tevoren te reserveren. Wij houden een tafel voor u vrij.