Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu
een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen
Antipasti
Cannolo di mozzarella di bufala con pesto e pomodorini |
€ 17,- |
Krokante cannolo met buffelmozzarella, pesto en tomaat |
Polipo grigliato con zucca, pompelmo e capperi |
€ 19,- |
Gegrilde octopus met pompoen, pompelmoes en kappertjes |
Uovo poche su pasta kataifi, Pecorino al tartufo e porro |
€ 18,- |
Gepocheerd ei op kataifi met Pecorino al tartufo en prei |
Toast di lingua di vitello, aglio nero e salsa verde |
€ 19,- |
Tosti van kalfstong, zwarte knoflook en salsa verde |
Baccalá mantecato con pasta sfoglia alla liquirizia e burro di arachidi |
€ 19,- |
Gezouten kabeljauw “mantecato”, bladerdeeg met drop en pindakaas |
Primi piatti
Risotto del giorno (Acquarello) |
€ 23,- |
Risotto van de dag |
Gnocchi all astice |
€ 29,- |
Gnocchi met verse kreeft |
Spaghetti cacio e pepe |
€ 20,- |
Spaghetti met Pecorino en witte pepper |
Fettucine al ragout di cinghiale |
€ 22,- |
Fettucine met ragout van wild zwijn |
Tortello di cavolo nero, ricotta e pistacchio |
€ 20,- |
Tortello gevuld met cavolo nero, ricotta en pistache |
Secondi piatti
Panissa fritta con fondata al Taleggio e verdure |
€ 24,- |
Gebakken kikkererwt panissa met fondue van Taleggio en groente |
Piccione d Anjou con cipolline al ribes e topinambur |
€ 32,- |
Anjou duif met rode bes zilverui en topinamboer |
Filetto Rossini |
€ 36,- |
Runder tournedos met truffel en foie gras |
Guancia di vitello al Primitivo con sedano rapa e funghi |
€ 29,- |
Primitivo gebraiseerde kalfswang met knolselderij en paddenstoelen |
Pesce del giorno |
€ 32,- |
Vis van de dag |
Dolci
Semifreddo al frutto della passione con sorbetto zenzero e anguria |
€ 13,- |
Passie vrucht semifreddo met sorbet van watermeloen en gember |
Tortino al cioccolato bianco con gelato al pistacchio |
€ 14,- |
Warme witte chocoladetaart met pistache ijs |
Croccante al cioccolato con mousse all’albicocca, cocco e mandorla |
€ 13,- |
Krokante chocolade abrikozen mousse met amandel en kokosnoot |
Dolce del giorno |
€ 12,- |
Dessert van de dag |
Gelato |
€ 10,- |
Huisgemaakt ijs |
Formaggi |
€ 15,- |
Selectie van Italiaanse kazen |