Skip to main content
 

menu & keuken

italiaanse seizoenkeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu

een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Antipasti

Cannolo di mozzarella di bufala con pesto e pomodorini
€ 17,-
Krokante cannolo met buffelmozzarella, pesto en tomaat
Polipo grigliato con zucca, pompelmo e capperi
€ 19,-
Gegrilde octopus met pompoen, pompelmoes en kappertjes
Uovo poche su pasta kataifi, Pecorino al tartufo e porro
€ 18,-
Gepocheerd ei op kataifi met Pecorino al tartufo en prei
Toast di lingua di vitello, aglio nero e salsa verde
€ 19,-

Tosti van kalfstong, zwarte knoflook en salsa verde

Baccalá mantecato con pasta sfoglia alla liquirizia e burro di arachidi
€ 19,-
Gezouten kabeljauw “mantecato”, bladerdeeg met drop en pindakaas

Primi piatti

Risotto del giorno (Acquarello)
€ 23,-
Risotto van de dag
Gnocchi all astice
€ 29,-
Gnocchi met verse kreeft
Spaghetti cacio e pepe
€ 20,-
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
Fettucine al ragout di cinghiale
€ 22,-

Fettucine met ragout van wild zwijn

Tortello di cavolo nero, ricotta e pistacchio
€ 20,-
Tortello gevuld met cavolo nero, ricotta en pistache

Secondi piatti

Panissa fritta con fondata al Taleggio e verdure
€ 24,-
Gebakken kikkererwt panissa met fondue van Taleggio en groente
Piccione d Anjou con cipolline al ribes e topinambur
€ 32,-
Anjou duif met rode bes zilverui en topinamboer
Filetto Rossini
€ 36,-
Runder tournedos met truffel en foie gras
Guancia di vitello al Primitivo con sedano rapa e funghi
€ 29,-
Primitivo gebraiseerde kalfswang met knolselderij en paddenstoelen
Pesce del giorno
€ 32,-
Vis van de dag

Dolci

Semifreddo al frutto della passione con sorbetto zenzero e anguria
€ 13,-
Passie vrucht semifreddo met sorbet van watermeloen en gember
Tortino al cioccolato bianco con gelato al pistacchio
€ 14,-
Warme witte chocoladetaart met pistache ijs
Croccante al cioccolato con mousse all’albicocca, cocco e mandorla
€ 13,-
Krokante chocolade abrikozen mousse met amandel en kokosnoot
Dolce del giorno
€ 12,-
Dessert van de dag
Gelato
€ 10,-
Huisgemaakt ijs
Formaggi
€ 15,-
Selectie van Italiaanse kazen

Menus

Chef’s menu

4 gangen

€ 51,-
Chefs menu

Filleto Rossini als hoofdgerecht

€ 70,-
Wijnarrangement
€ 36,-
per glas € 9,00

Work at incanto

Send your application to info@restaurant-incanto.nl

Werken bij incanto

Stuur je motivatie en c.v. naar info@restaurant-incanto.nl