Skip to main content
 

menu & keuken

italiaanse seizoenkeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu

een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Antipasti

Cannolo di mozzarella di bufala con pesto e pomodorini
€ 18,-
Krokante cannolo met buffelmozzarella, pesto en tomaat
Polipo grigliato, caviale di melanzane, caprino e capperi fritti
€ 23,-
Gegrilde octopus met aubergine kaviaar, geitenkaas en gebakken kappertjes
Uovo poche su cavolo rapa, nocciole e pecorino al tartufo
€ 18,-
GGepocheerd ei met saus van koolrabi, Pecorino al tartufo en hazelnoten
Tartare di manzo, tacos di polenta e guacamole
€ 19,-

Rundertartaar in tacos van polenta en guacamole

Guancia di vitello fritta, crema di zucca e salsa verde
€ 19,-
Gebakken kalfswang met pompoen en salsa verde

Primi piatti

Risotto del giorno (Acquarello)
€ 24,-
Risotto van de dag
Gnocchi all astice
€ 30,-
Gnocchi met verse kreeft
Spaghetti cacio e pepe
€ 21,-
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
Fettucine al ragout di cinghiale
€ 24,-

Fettucine met ragout van wild zwijn

Tortello di ricotta e cavolo nero, crema di cipolle e balsamico
€ 21,-
Tortello gevuld met cavolo nero en ricotta, ui en balsamico

Secondi piatti

Panissa fritta con verdure, pesto di rucola e broccoli
€ 24,-
Gebakken kikkererwt panissa met groente, rucola en broccoli pesto
Petto di piccione d Anjou con cavoletti di Bruxelles e chutney di fichi
€ 32,-
Anjou duivenborst met spruitjes en vijgen chutney
Filetto al tartufo fresco
€ 37,-
Runder tournedos met verse truffel
Pancetta di maialino arrotolata alle erbe con patate dolci alla tonka
€ 29,-
Rollade van buikspek, zoete aardappel met tonka
Filetto d orata con verdure e salsa al burro
€ 34,-
Fillet van dorade met groenten en boter saus

Dolci

Mousse alla ricotta, mela e caramello con gelato al cocco & dulce de leche
€ 14,-
Ricotta, apple and caramel mousse with coconut & dulce de leche gelato
Tortino alla gianduja con gelato alle castagne
€ 15,-
Gianduja chocolade lava cake met kastanje gelato
Sfogliata alla noce pecan e frutti tropicali con sorbetto ai fichi
€ 14,-
Pecan tompouce met tropisch fruit en vijgen sorbet
Dolce del giorno
€ 12,-
Dessert van de dag
Gelato
€ 12,-
Huisgemaakt ijs
Formaggi
€ 15,-
Selectie van Italiaanse kazen

Menus

Chefs menu

4 gangen

€ 55,-
Chefs menu signature

Filetto al tartufo fresco als hoofdgerecht

€ 70,-
Wijnarrangement
€ 40,-
per glas € 10,00