Skip to main content
 

menu & keuken

italiaanse seizoenkeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu

een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Antipasti

Cannolo di mozzarella di bufala con pesto e pomodorini
€ 18,-
Krokante cannolo met buffelmozzarella, pesto en tomaat
Polipo grigliato con patate, zafferano e finocchio
€ 21,-
Gegrilde octopus met aardappel, saffraan en venkel
Uovo poche su pasta kataifi, Pecorino al tartufo e asparagi
€ 18,-
Gepocheerd ei met asperge, Pecorino al tartufo en gefrituurde prei
Tartare di manzo, tacos di polenta, capperi e curry nero
€ 19,-

Rundertartaar in tacos van polenta, kappertjes en zwarte curry

Gamberi Kataifi con couscous e crema peperoni
€ 19,-
Garnalen in kataifi met couscous en paprika

Primi piatti

Risotto del giorno (Acquarello)
€ 23,-
Risotto van de dag
Gnocchi all astice
€ 29,-
Gnocchi met verse kreeft
Spaghetti cacio e pepe
€ 20,-
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
Fettucine al ragout di agnello
€ 24,-

Fettucine met ragout van lam

Tortello di piselli, ricotta e pistacchio
€ 20,-
Tortello gevuld met doperwtjes, ricotta en pistache

Secondi piatti

Panissa fritta con verdure e pesto alla siciliana
€ 24,-
Gebakken kikkererwt panissa met Siciliaanse pesto en groente
Petto di piccione d Anjou con cipolline alle more e cavolfiore
€ 32,-
Anjou duivenborst met bramen infusie van zilverui en bloemkool
Filetto al tartufo fresco
€ 36,-
Runder tournedos met verse truffel
Pancetta di maialino arrotolata, fave, limone e scalogno
€ 29,-
Rollade van buikspek met tuinbonen, limoen en sjalot
Filetto d orata con verdure e salsa al burro
€ 32,-
Fillet van dorade met groenten en boter saus

Dolci

Vaniglia zenzero lime mousse con sorbetto al pompelmo e pepe rosa
€ 14,-
Vanille gember limoen mousse met pompelmoes en roze peper sorbet
Tortino al pistacchio e cioccolato con gelato alla banana
€ 15,-
Lava cake van pistache en chocolade met gelato van banaan
Tartelletta fragole, finocchietto con gelato sedano rapa e finocchio
€ 14,-
Aardbeien venkelzaad taartje met gelato van knolselderij en venkel
Dolce del giorno
€ 12,-
Dessert van de dag
Gelato
€ 12,-
Huisgemaakt ijs
Formaggi
€ 15,-
Selectie van Italiaanse kazen

Menus

Chefs menu

4 gangen

€ 55,-
Chefs menu signature

Filetto al tartufo fresco als hoofdgerecht

€ 70,-
Wijnarrangement
€ 36,-
per glas € 9,00