menu & keuken

italiaanse seizoenkeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu

een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Antipasti

Cannolo di provola affumicata con pesto e pomodori
€ 16,-
Krokante cannolo met gerookte provola kaas, pesto en tomaat
Salmone marinato, bietola rossa, mela verde e creme fraiche
€ 17,-
Gemarineerde zalm, rode biet, groene appel en creme fraiche
Tartar di manzo, sedano rapa e noci pecan
€ 18,-
Runder tartaar, gemarineerde knolselderij en pecannoot
Uovo fritto, asparagi bianchi, fonduta al caprino e culatello di Zibello
€ 18,-
Gefrituurd ei met witte asperge, culatello en fondue van geitenkaas
Insalata di calamari, crema di piselli e quinoa
€ 18,-
Salade van inktvis met doperwten en quinoa

Primi piatti

Risotto del giorno
€ 20,-
Risotto van de dag
Gnocchi all astice
€ 24,-
Gnocchi met verse kreeft
Spaghetti cacio e pepe
€ 18,-
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
Fettuccine al ragout di cinghiale
€ 20,-
Fettuccine met ragout van wild zwijn
Ravioli di caprino e crescione
€ 20,-
Ravioli met geitenkaas en waterkers

Secondi piatti

Torta salata di piselli, carote e provolone
€ 24,-
Hartige taart met doperwt, wortel en Provolone
Costoletta di agnello e caponata
€ 32,-
Lamskotelet met caponata
Filetto Rossini
€ 34,-
Filetto Rossini, runder tournedos met truffel en foie gras
Carre di maialino, finocchio, asparagi verdi e fico
€ 27,-
Karbonade van speenvarken, venkel, groene asperge en vijg
Pesce del giorno
€ 32,-
Vis van de dag

Dolci

Mousse di fava tonka e lime, ciliegie con gelato al basilico
€ 12,-
Mousse van tonka bonen en limoen met kersen en basilicum ijs
Tortino al cioccolato bianco con gelato al pistacchio
€ 13,-
Warme witte chocoladetaart met pistache ijs
Semifreddo alla pesca con sorbetto al mirtillo
€ 12,-
Perzik semifreddo, gemarineerd fruit en sorbet van blauwe bessen
Dolce del giorno
€ 12,-
Dessert van de dag
Gelato
€ 10,-
Huisgemaakt ijs
Formaggi
€ 15,-
Selectie van Italiaanse kazen

Menus

3-gangen lunchmenu
€ 37,-
4-gangen chef’s menu
€ 51,-
Wijnarrangement
€ 36,-