menu & keuken

italiaanse seizoenkeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu

een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Antipasti

Cannolo di provola affumicata con pesto e pomodori
€ 16,-
Krokante cannolo met gerookte provola kaas, pesto en tomaat
Polipo con crema di pomodori grigliati, peperone e pompelmo
€ 19,-
Octopus met creme van gegrilde tomaten, paprika en pompelmoes
Uovo poche su pasta kataifi, Pecorino al tartufo e cavolo nero
€ 18,-
Gepocheerd ei op een nest van kataifi, Pecorino al tartufo en cavolo nero
Bollito misto con maionese al rafano e casafa
€ 19,-
Gemengd gekookt vlees met mierikswortel mayonaise en cassave
Baccalá mantecato con pasta sfoglia alle olive e mandorle
€ 18,-
Gezouten kabeljauw “mantecato”, olijf bladerdeeg en amandel

Primi piatti

Risotto del giorno (Acquarello)
€ 20,-
Risotto van de dag
Gnocchi all astice
€ 24,-
Gnocchi met verse kreeft
Spaghetti cacio e pepe
€ 18,-
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
Fettucina al ragout di cinghiale
€ 19,-
Fettucine met ragout van wild zwijn
Tortello di cozze, patate e Ricotta affumicata con cime di rapa
€ 18,-
Tortello gevuld met mossel, aardappel en gerookte Ricotta met raapsteel

Secondi piatti

Ubriaco rosso in pastella con crema di carcioffi
€ 24,-
Ubriaco rosso kaas in deeg met creme van artisjok
Sella di cervo con topinambur e scalogno al balsamico
€ 32,-
Hertenrug fillet met aardpeer en balsamico sjallot
Filetto Rossini
€ 34,-
Runder tournedos met truffel en foie gras
Rollé di maialino alle erbette con zucca e radicchio
€ 27,-
Rollade van varkensvlees met kruiden, pompoen en radicchio
Pesce del giorno
€ 32,-
Vis van de dag

Dolci

Semifreddo albicocca e zenzero con gelato al cocco
€ 12,-
Semifreddo van abrikoos en gember met cocos ijs
Tortino al cioccolato bianco con gelato al pistacchio
€ 13,-
Warme witte chocoladetaart met pistache ijs
Tarteletta alle fragole con gelato allo yogurt
€ 12,-
Aardbeien taartje met yoghurt ijs
Dolce del giorno
€ 12,-
Dessert van de dag
Gelato
€ 10,-
Huisgemaakt ijs
Formaggi
€ 15,-
Selectie van Italiaanse kazen

Menus

Chef’s menu

4 gangen

€ 51,-
Wijnarrangement
€ 36,-
per glas € 9,00