Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu
een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen
Antipasti
Cannolo di mozzarella di bufala con pesto e pomodorini |
€ 18,- |
Krokante cannolo met buffelmozzarella, pesto en tomaat |
Polipo grigliato, caviale di melanzane, caprino e capperi fritti |
€ 21,- |
Gegrilde octopus met aubergine kaviaar, geitenkaas en gebakken kappertjes |
Uovo poche su cavolo rapa, nocciole e pecorino al tartufo |
€ 18,- |
GGepocheerd ei met saus van koolrabi, Pecorino al tartufo en hazelnoten |
Tartare di manzo, tacos di polenta e guacamole |
€ 19,- |
Rundertartaar in tacos van polenta en guacamole |
Guancia di vitello fritta, crema di zucca e salsa verde |
€ 19,- |
Gebakken kalfswang met pompoen en salsa verde |
Primi piatti
Risotto del giorno (Acquarello) |
€ 23,- |
Risotto van de dag |
Gnocchi all astice |
€ 29,- |
Gnocchi met verse kreeft |
Spaghetti cacio e pepe |
€ 20,- |
Spaghetti met Pecorino en witte pepper |
Fettucine al ragout di cinghiale |
€ 24,- |
Fettucine met ragout van wild zwijn |
Tortello di ricotta e cavolo nero, crema di cipolle e balsamico |
€ 20,- |
Tortello gevuld met cavolo nero en ricotta, ui en balsamico |
Secondi piatti
Panissa fritta con verdure, pesto di rucola e broccoli |
€ 24,- |
Gebakken kikkererwt panissa met groente, rucola en broccoli pesto |
Petto di piccione d Anjou con cavoletti di Bruxelles e chutney di fichi |
€ 32,- |
Anjou duivenborst met spruitjes en vijgen chutney |
Filetto al tartufo fresco |
€ 36,- |
Runder tournedos met verse truffel |
Pancetta di maialino arrotolata alle erbe con patate dolci alla tonka |
€ 29,- |
Rollade van buikspek, zoete aardappel met tonka |
Filetto d orata con verdure e salsa al burro |
€ 32,- |
Fillet van dorade met groenten en boter saus |
Dolci
Mousse alla ricotta, mela e caramello con gelato al cocco & dulce de leche |
€ 14,- |
Ricotta, apple and caramel mousse with coconut & dulce de leche gelato |
Tortino alla gianduja con gelato alle castagne |
€ 15,- |
Gianduja chocolade lava cake met kastanje gelato |
Sfogliata alla noce pecan e frutti tropicali con sorbetto ai fichi |
€ 14,- |
Pecan tompouce met tropisch fruit en vijgen sorbet |
Dolce del giorno |
€ 12,- |
Dessert van de dag |
Gelato |
€ 12,- |
Huisgemaakt ijs |
Formaggi |
€ 15,- |
Selectie van Italiaanse kazen |