Skip to main content
 

menu & keuken

italiaanse seizoenkeuken

Onze chef creëert 4 keer per jaar een geheel nieuw menu voor u. Wij kijken telkens weer hoe we de gerechten kunnen afstemmen op het seizoen en op de ontwikkeling van de Italiaanse keuken.

ons menu

een zorgvuldig uitgekozen Italiaans menu van het seizoen

Antipasti

Cannolo di provola affumicata con pesto e pomodori
€ 17,-
Krokante cannolo met gerookte provola kaas, pesto en tomaat
Polipo con peperone alla scapece e piselli
€ 19,-
Octopus met paprika alla scapece en doperwt
Uovo poche su pasta kataifi, Pecorino al tartufo e asparagi verde
€ 18,-
Gepocheerd ei op kataifi met Pecorino al tartufo en groene asperge
Tartar di manzo, aglio nero e pan brioche alla bietola
€ 19,-

Runder tartaar met zwarte knoflook en biet brioche

Baccalá mantecato con pasta sfoglia ai capperi e macadamia
€ 18,-
Salted cod “mantecato”, puff pastry with capers and macadamia

Primi piatti

Risotto del giorno (Acquarello)
€ 23,-
Risotto van de dag
Gnocchi all astice
€ 29,-
Gnocchi met verse kreeft
Spaghetti cacio e pepe
€ 20,-
Spaghetti met Pecorino en witte pepper
Fettucina al ragout di capretto
€ 22,-

Fettucine met ragout van geit

Tortello di melanzane e ricotta con pesto alla Siciliana
€ 20,-
Tortello gevuld met aubergine en ricotta, pesto alla Siciliana

Secondi piatti

Ubriaco rosso in pastella con crema di carota
€ 24,-
Ubriaco Rosso kaas gebakken in deeg met creme van wortel
Costoletta di agnello con caponata
€ 34,-
Lamskoteletten met caponata
Filetto Rossini
€ 36,-
Runder tournedos met truffel en foie gras
Pancetta di maialino con pomodorini e melone
€ 27,-
Buikspek met tomaat en meloen
Pesce del giorno
€ 32,-
Vis van de dag

Dolci

Semifreddo al frutto della passione con sorbetto zenzero e anguria
€ 13,-
Passie vrucht semifreddo met sorbet van watermeloen en gember
Tortino al cioccolato bianco con gelato al pistacchio
€ 14,-
Warme witte chocoladetaart met pistache ijs
Croccante al cioccolato con mousse all’albicocca, cocco e mandorla
€ 13,-
Krokante chocolade abrikozen mousse met amandel en kokosnoot
Dolce del giorno
€ 12,-
Dessert van de dag
Gelato
€ 10,-
Huisgemaakt ijs
Formaggi
€ 15,-
Selectie van Italiaanse kazen

Menus

Chef’s menu

4 gangen

€ 51,-
Chef’s menu

Filleto Rossini als hoofdgerecht

€ 70,-
Wijnarrangement
€ 36,-
per glas € 9,00

Work at incanto

Send your application to info@restaurant-incanto.nl

Werken bij incanto

Stuur je motivatie en c.v. naar info@restaurant-incanto.nl