Skip to main content
 

over incanto

Laat u betoveren

Incanto betekent betoveren. Tongstrelende gerechten hebben niet veel ingrediënten nodig. Vaak is het juist de eenvoud, de puurheid van een gerecht die u zachtjes overmant. Dit begrijpt Nicolō Rossi als geen ander. Hij kiest voor elk van zijn gangen exact de juiste verhoudingen en brengt ze zo bij elkaar dat er uit bijna niets een klein chef d’oeuvre tevoorschijn komt.

de keuken van nicolò rossi

Restaurant Incanto heeft een klassiek-Italiaanse keuken. Uw Venetiaanse chef staat bekend om zijn pure, eenvoudige kookkunst met een feilloos gevoel voor nuance in smaak: Il gusto. Die vind je als kok niet zomaar, je moet er rustig en geconcentreerd naar zoeken. Dan worden alledaagse gerechten zoals pasta, brood en ijs, plotseling kleine meesterwerkjes.

En wat is Italiaans tafelen zonder een toost met een zorgvuldig geselecteerde, bijpassende vino? In het Italiaanse Restaurant Incanto heeft u keuze uit meer dan 150 overheerlijke wijnen. Wij helpen u die keuze op een excellente manier te maken.

bekijk ons menu

stijlvolle bediening

Sublieme gerechten verbleken als zij niet op de juiste manier worden gepresenteerd. Onze bediening behandelt u met authentiek Italiaans respect. Wij nemen u aan de hand als u uw weg zoekt in onze rijke wereld van gerechten en de bijpassende wijnen. Bij Restaurant Incanto zult u nooit iets tekort komen; slechts genieten van de charme van Italiaanse gastvrijheid. Bij kaarslicht, vanzelfsprekend.